Μεταφορές

Logistics

H Globitrans διαθέτει στεγασμένες και φυλασσόμενες εγκαταστάσεις και πραγματοποιεί μεταφορτώσεις αποθηκεύσεις και εναποθέσεις με ασφάλεια και προστασία των εμπορευμάτων σας από ρύπους, υγρασία κ.λ.π.

Ασφάλιση
Φορτίων

road-freight-icon
rail-freight-icon
air-freight-icon
sea-freight-icon

ADR

Η μεταφορά εμπορευμάτων που μπορούν να βλάψουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον απαιτεί εμπειρία και πιστοποιήσεις (ADR). Εμείς διαθέτουμε οδηγούς εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους, με πολυετή εμπειρία σε αυτού του είδους τις μεταφορές και οχήματα που τηρούν τις προδιάγραφες της νομοθεσίας ADR.

Traction – Ελξη

Οι ελκυστήρες μας έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν με ασφάλεια όλα τα είδη ρυμουλκούμενων οχημάτων από και προς τα λιμάνια της χωράς ή σε οποιονδήποτε άλλο προορισμό.

Ειδικες Μεταφορες

Εκτελούμε ειδικές μεταφορές εντός και εκτός του ελλαδικού χώρου. Με αξιοπιστία και ασφάλεια λόγω της συνεργασίας  μας με τους καλυτέρους του είδους.

Ξηρο Φορτιο

Ο στόλος μας με φορτηγά κάθε είδους, επικαθήμενα και συρόμενα μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε φορτίο είτε χύδην, είτε σε παλέτες αλλά και σε κοντέινερ  από και προς οποιοδήποτε προορισμό.

Ελεγχομενης Θερμοκρασιας

Η Globitrans εγγυάται την ασφαλή μεταφορά των ευπαθών προϊόντων υπό ψύξη ή κατάψυξη ώστε να παραδοθούν σε αρίστη κατάσταση, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία.

Υγρα Φορτια

Η μεταφορά των υγρών φορτίων είναι η ειδικότητα μας. Με διάφορων ειδών βυτιοφόρα μεταφέρουμε εμπορεύματα όπως υγρά τρόφιμα, χημικά και φορτία ADR.

Ασφάλεια και σεβασμός στο περιβάλλον

Η Globitrans επιλεγεί πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες της. Διατηρεί αρχείο με τα έγγραφα των αυτοκίνητων που συνεργάζεται (άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΚΤΕΟ, κάρτες καυσαερίων κ.λ.π.) βεβαιώνεται ότι τηρούν όλες τις προδιαγραφές, με συνεχή ενημέρωση για τις καινούριες νομοθεσίες και δεν προχωρά στη φόρτωση τους αν δεν είναι όλα σε ισχύ.

Οι οδηγοί της εταιρίας εκτός από την εμπειρία, έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα, εκπαιδεύονται συνεχώς παρακολουθώντας σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης (SAFE TRUCK Training) κάθε 3 χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα